Cihazlar ve Aksesuarlar
蟹味菇芦笋虾仁浇头
Hazırlık 15 dk
Toplam 25 dk
2 人份
Malzemeler
-
蒜头 切片1 瓣
-
油25 克
-
虾仁 开背去除虾线140 克
-
蟹味菇 去除大块根部85 克
-
糖1 小撮
-
蚝油5 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
盐 (约3克)½ 茶匙
-
芦笋 去皮切段60 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
1438.3 mg
Protein
13 g
Kalori
937 kJ /
224 kcal
Yağ
13.2 g
Lif
0.7 g
Doymuş Yağ
2 g
Karbonhidrat
13.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
家常盖浇饭
10 Tarif
Çin
Çin