蟹味菇芦笋虾仁浇头

蟹味菇芦笋虾仁浇头

5.0 7 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 25 dk
2 人份

Malzemeler

  • 蒜头 切片
    1 瓣
  • 25 克
  • 虾仁 开背去除虾线
    140 克
  • 蟹味菇 去除大块根部
    85 克
  • 1 小撮
  • 蚝油
    5 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • (约3克)
    ½ 茶匙
  • 芦笋 去皮切段
    60 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 1438.3 mg
Protein 13 g
Kalori 937 kJ / 224 kcal
Yağ 13.2 g
Lif 0.7 g
Doymuş Yağ 2 g
Karbonhidrat 13.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...