Cihazlar ve Aksesuarlar
番茄豆腐鳕鱼
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
2 人份
Malzemeler
-
油5 克
-
番茄 切小块100 克
-
番茄沙司10 克
-
水300 克
-
盐1 小撮
-
蘑菇 切片50 克
-
豆腐 切小块120 克
-
鳕鱼排 切2×2厘米块100 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
163 mg
Protein
15.1 g
Kalori
518.7 kJ /
124 kcal
Yağ
5.6 g
Lif
1.4 g
Doymuş Yağ
1 g
Karbonhidrat
5.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
营养儿童餐 2-5岁
20 Tarif
Çin
Çin