薄百叶彩椒牛肉卷

Değerlendirme yok
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
2 人份

Malzemeler

  • 5 克
  • 甜椒 切条
    50 克
  • 杏鲍菇 切条
    50 克
  • 牛里脊 切条
    100 克
  • 生抽 推荐薄盐生抽,见要诀
    5 克
  • 白砂糖
    1 小撮
  • 30 克
  • 百叶 选用薄百叶
    40 克
  • 蒸煮用
    400 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 137.7 mg
Protein 13.3 g
Kalori 529.7 kJ / 126.6 kcal
Yağ 7.3 g
Lif 1.2 g
Doymuş Yağ 2.4 g
Karbonhidrat 3.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...