Cihazlar ve Aksesuarlar
薄百叶彩椒牛肉卷
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
2 人份
Malzemeler
-
油5 克
-
甜椒 切条50 克
-
杏鲍菇 切条50 克
-
牛里脊 切条100 克
-
生抽 推荐薄盐生抽,见要诀5 克
-
白砂糖1 小撮
-
水30 克
-
百叶 选用薄百叶40 克
-
水 蒸煮用400 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
137.7 mg
Protein
13.3 g
Kalori
529.7 kJ /
126.6 kcal
Yağ
7.3 g
Lif
1.2 g
Doymuş Yağ
2.4 g
Karbonhidrat
3.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
营养儿童餐 2-5岁
20 Tarif
Çin
Çin