Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
TM6

Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme

4.6 (5 değerlendirme)

Malzemeler

  • 1 oz extra virgin olive oil
  • ¼ - ½ tsp garlic powder
  • ¼ tsp paprika
  • ¼ tsp salt
  • ground black pepper, to taste
  • 28 oz carrots, large diameter, cut into uniform pieces (2 in.)
  • 39 oz water, divided
  • fresh mint leaves, to garnish
  • fresh thyme leaves, to garnish

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
607 kJ / 145.1 kcal
Protein
1.9 g
Karbonhidrat
19.3 g
Yağ
7.4 g
Doymuş Yağ
1.1 g
Lif
5.6 g
Sodyum
293.7 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler