Cihazlar ve Aksesuarlar
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
Hazırlık 5 dk
Toplam 30 dk
4 portions
Malzemeler
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (2 in.)28 oz
-
water divided39 oz
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
293.7 mg
Protein
1.9 g
Kalori
607 kJ /
145.1 kcal
Yağ
7.4 g
Lif
5.6 g
Doymuş Yağ
1.1 g
Karbonhidrat
19.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1sa 5 dk
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
20 dk
Sautéing 7 oz Carrots
15 dk
Sautéing 14 oz Eggplant
35 dk
Greek Stuffed Chicken
1sa 35 dk
Turmeric Dressing
10 dk
Teriyaki Chicken
1sa
Light and Fresh Beet Pasta
20 dk
Curried Chicken and Apple Salad
30 dk
Steamed Veggies with Cauliflower Hummus
45 dk
Creamed Spinach
30 dk
Buttermilk Mashed Potatoes
35 dk