Cihazlar ve Aksesuarlar
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
Hazırlık 5 dk
Toplam 30 dk
4 portions
Malzemeler
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (2 in.)28 oz
-
water divided39 oz
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
293.7 mg
Protein
1.9 g
Kalori
607 kJ /
145.1 kcal
Yağ
7.4 g
Lif
5.6 g
Doymuş Yağ
1.1 g
Karbonhidrat
19.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 dk
Oysters with Lime Granita
15 dk
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
20 dk
Sautéing 8.5 oz Shallots
20 dk
Carnitas
50 dk
Refried Beans
4sa 10 dk
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55 dk
Biltmore Chicken Posole
1sa 30 dk
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 dk
Roast Potatoes (Betty)
1sa 15 dk
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15 dk
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1sa