Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g water
- 1 ½ tl zout, volgens smaak
- 600 g aardappelen, in stukken (2-3 cm)
- boter, om in te vetten
- 4 verse zalmfilets, ontveld (elk 120-200 g, circa 2 cm dik)
- 1 citroen, liefst biologisch, geraspte schil en sap
- 1 snuifje vers gemalen peper, volgens smaak
- 100 g sjalotten, gehalveerd
- 10 g boter
- 300 g verse champignons, in plakjes
- 50 g droge witte wijn
- 50 g room
-
200
g smeerkaas (bijv. La vache qui rit®)
veya 200 g roomkaas - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 1 tl citroenzeste
- zout, volgens smaak
- vers gemalen peper, volgens smaak
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 2763 kJ / 660 kcal
- Protein
- 45 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 48 g
- Lif
- 4 g
Alternatif tarifler
Citroenkoekjes
Değerlendirme yok
Kip met rode paprika
1h 5 min
Forel met hollandaisesaus
50 min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1hod.
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 min
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35 λεπτ.
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1h 15min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 λεπτ.
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min
Gekookte eieren
20 λεπτ.
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min