Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g uien, gehalveerd
- 20 g ongezouten boter
-
1000
g verse groene erwten
veya 1000 g diepgevroren doperwtjes - 600 g water
-
1
el kippenbouillonpasta, huisgemaakt
veya 1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l) -
200
g volle room
veya 200 g zure room - 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper, naar believen
- ½ tl fijn zout, naar believen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 778 kJ / 187 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Courgettesoep met munt
35min
Romige courgettensoep
25 min
Zachte bloemkoolsoep
50min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50min
Romige aspergesoep
25 min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Uiensoep
1h
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1h
Romige champignonsoep
20min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Aardappel-preisoep
40min
Romige tomatensoep
25 min