Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g rode paprika, in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 20 g olijfolie
- 100 g droge witte wijn
- 1 snuifje saffraan draadjes
- 2 ansjovisfilets, in olie
- 400 g tomatenblokjes uit blik
- 24 rauwe scampis, gepeld
- 1 snuifje zeezout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 snuifje suiker
Presentatie
- 2 komkommers, zaadjes verwijderd en in blokjes
- 4 el verse bieslook, fijn gesneden
- 1 citroen, in 6 partjes
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 435 kJ / 104 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Stoofpotje van Aubrac
17 godz. 30 min
Flatbread met peer en geitenkaas
3 Std.
Zeevruchtenstoofpot
1h 5min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 Std.
Lamsstoofpotje
1h 45min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 Min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Değerlendirme yok
Forel met hollandaisesaus
50 Min
Vegan hazelnoot chocopasta
20 Min
Kabeljauw in tomatensaus
30 Min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 Min
Mediterrane visschotel
1 Std. 30 Min