Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g uien, gehalveerd
- 20 g boter
- 100 g witte wijn
- 40 g groene peperkorrels, op azijn, uitgelekt
- ¼ tl zout
- 200 g room, 25% v.g
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 688 kJ / 165.6 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Karbonhidrat
- 9.1 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bloedige hersenspaghetti
13h 30min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Hollandaisesaus
15min
Klassieke sabayon
15min
Caramel vanille bourbon saus
Değerlendirme yok
Bearnaisesaus
20 λεπτ.
Mojo saus (voor zeevruchten)
10 min.
Steak Stroganoff
45min
Bearnaisesaus
15min
Chili van rund met citroenfeta
45min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 λεπτ.
Bechamelsaus
15min