Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievitino
- 150 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina manitoba
Pane
- 165 g di acqua fredda
- 300 g di semola rimacinata di grano duro
- 5 g di lievito di birra fresco
- 1510 g di acqua
- 10 g di sale
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 30 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 7965 kJ / 1968 kcal
- Protein
- 47 g
- Karbonhidrat
- 318 g
- Yağ
- 45 g
- Lif
- 27.5 g
Alternatif tarifler
Impasto base per pane
1h
Trecce dolci
4h
Pane arabo
3 godz. 30 min
Rosette di farro
17h 30min
Filoncini di semola
4h
Panini della Val Venosta
15h 30min
Pane in cassetta semplice
19h
Pane alle erbe mediterranee e ricotta
21 godz.
Pane contadino
19h
Pane di kamut e farro
4h
Pane semplice
4h
Pane morbido di farro
19h