Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Biga
- 500 g di farina manitoba
- 10 g di lievito di birra fresco
- 250 g di acqua
Pane tartaruga
- 50 g di acqua
- 1 cucchiaino di malto di orzo
- 10 g di sale
- 20 g di burro morbio a pezzi
- semola di grano duro q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 758.9 kJ / 181.4 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Karbonhidrat
- 38.7 g
- Yağ
- 1.6 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 395.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia genovese (TM6)
5h
Focaccia
6h
Pagnotta rustica
3h
Pane toscano (TM6)
16 godz. 30 min
Michetta (TM6)
6 Std. 30 Min
Impasto base per pane
1h
El Schissotto (Pane dei Colli Euganei)
4 godz.
Baguette integrale
5h
Panini di patate
20 godz.
Pane in cassetta semplice
19h
Focaccia a bastone
5h
Panini croccanti
24 Std.