Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1700 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco sbriciolato
veya 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato - 500 g di farina manitoba
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 100 g di acqua calda (non bollente)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 2505.7 kJ / 599 kcal
- Protein
- 19.2 g
- Karbonhidrat
- 127.1 g
- Yağ
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 0.9 g
- Lif
- 4.8 g
- Sodyum
- 1318.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane in cassetta semplice
19hod.
Pane semplice
4h
Pane morbido di farro
19hod.
Pane veneziano
18h 30min
Filoncini di semola
4h
Michetta (TM6)
6 Std. 30 Min
Pane tartaruga
20h
Pa Gialt (Pane giallo)
3h 30min
Banettes rustiche
15óra
Cornetto di Matera
4 Std. 30 Min
Focaccia a bastone
5 Std.
Pizza napoletana
9 Std.