Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievitino
- 260 g di acqua
- 200 g di farina di segale
-
20
g di lievito madre di segale
veya 2 g di lievito di birra fresco
Starter
- 25 g di pangrattato
- 50 g di acqua
Impasto
- 1590 g di acqua (di cui 90 g fredda)
- 100 g di farina di segale + q.b.
- 180 g di farina tipo 1
- 10 g di sale
- 10 - 15 g di semi misti (zucca, lino, girasole, ecc.)
- 1 cucchiaino strutto
- 30 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 7541 kJ / 1932 kcal
- Protein
- 46 g
- Karbonhidrat
- 358 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 31 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane ai semi di girasole
22 Std.
Pane toscano (TM6)
16sa 30 dk
Pane alle ciliegie e semi di lino
4 Std. 15 Min
Pane in padella
18 Std.
Pane veneziano
18h 30min
Pane integrale
3h 15min
Pane di segale
20 godz. 30 min
Pane integrale alla curcuma
16 godz.
Pane in cassetta semplice
19h
Pane di kamut e farro
4 Std.
Pane semplice
4 Std.
Pane morbido di farro
19h