![Pane contadino Pane contadino](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b982287f-2489-4bac-ab98-77da22a85cf8/Derivates/45934f2a-5a15-4aca-86be-846ae2eed82c.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievitino
- 260 g di acqua
- 200 g di farina di segale
-
20
g di lievito madre di segale
veya 2 g di lievito di birra fresco
Starter
- 25 g di pangrattato
- 50 g di acqua
Impasto
- 1590 g di acqua (di cui 90 g fredda)
- 100 g di farina di segale + q.b.
- 180 g di farina tipo 1
- 10 g di sale
- 10 - 15 g di semi misti (zucca, lino, girasole, ecc.)
- 1 cucchiaino strutto
- 30 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 7541 kJ / 1932 kcal
- Protein
- 46 g
- Karbonhidrat
- 358 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 31 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane veneziano
18 Std. 30 Min
Pane ai semi di girasole
22 Std.
Pane rustico svizzero
28h
Pane alle erbe mediterranee e ricotta
21h
Pane di segale e erbe aromatiche
17 godz. 30 min
Pane in padella
18 godz.
Pane di segale
20 Std. 30 Min
Pane toscano (TM6)
16 godz. 30 min
Pane in cassetta semplice
19 Std.
Pane integrale
3h 15 min
Pizza romana con fiori di zucca e alici
24h
Pane semplice
4 Std.