Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievitino
- 260 g di acqua
- 200 g di farina di segale
-
20
g di lievito madre di segale
veya 2 g di lievito di birra fresco
Starter
- 25 g di pangrattato
- 50 g di acqua
Impasto
- 1590 g di acqua (di cui 90 g fredda)
- 100 g di farina di segale + q.b.
- 180 g di farina tipo 1
- 10 g di sale
- 10 - 15 g di semi misti (zucca, lino, girasole, ecc.)
- 1 cucchiaino strutto
- 30 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 7541 kJ / 1932 kcal
- Protein
- 46 g
- Karbonhidrat
- 358 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 31 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane al latticello
18 godz.
Panini della Val Venosta
15h 30min
Pane in padella
18 godz.
Lievito madre con farina di segale
96h 20min
Pane ai semi di girasole
22h
Pane morbido di farro
19h
Pane ai cereali
3hod.
Impasto base per pane
1小时
Pane in cassetta semplice
19h
Pane toscano (TM6)
16h 30min
Pane veneziano
18h 30min
Pane semplice
4u.