Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievitino
- 110 g di acqua
-
20
g di lievito madre di segale
veya 2 g di lievito di birra fresco - 90 g di farina di segale
Impasto
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1740 g di acqua (di cui 240 g fredda)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 210 g di farina di segale
- 230 g di farina tipo 1 forte (almeno W300)
-
10
g di malto in polvere
veya 10 g di miele - 8 g di sale
- 1 ½ cucchiaino di semi di finocchio
- 1 cucchiaino di semi di cumino
- ½ cucchiaino di coriandolo in polvere
- 30 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 7648 kJ / 1893 kcal
- Protein
- 52 g
- Karbonhidrat
- 372 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 31.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Muhammara (di Lorenzo Biagiarelli)
10min
Kakuni
4 godz. 30 min
Manakish (pane za'atar) con creme e salse
2 Std. 40 Min
Cheese naan (vegan)
2h 30min
Pane in padella
18 godz.
Insalata di cetriolo alla tailandese
15min
Terrina di maiale e pollo al foie gras con chutney di fichi al Porto
10 Std. 30 Min
Pane di patate e noci
21h
Napa Kimchi
86hod.
Bussolai di Burano
2h
Babaganoush
40min
Torta di mele con meringata e crumble (vegan)
1h 45min