Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievitino
- 110 g di acqua
-
20
g di lievito madre di segale
veya 2 g di lievito di birra fresco - 90 g di farina di segale
Impasto
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1740 g di acqua (di cui 240 g fredda)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 210 g di farina di segale
- 230 g di farina tipo 1 forte (almeno W300)
-
10
g di malto in polvere
veya 10 g di miele - 8 g di sale
- 1 ½ cucchiaino di semi di finocchio
- 1 cucchiaino di semi di cumino
- ½ cucchiaino di coriandolo in polvere
- 30 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 7648 kJ / 1893 kcal
- Protein
- 52 g
- Karbonhidrat
- 372 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 31.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa speziata alle patate dolci e cavolo riccio
40min
Pa Gialt (Pane giallo)
3 Std. 30 Min
Pane semplice
4 Std.
Burro di noci pecan
30 Min
Panini sfogliati
3 Std. 30 Min
Pane di patate e noci
21 Std.
Pane alle erbe mediterranee e ricotta
21 Std.
Pane rustico svizzero
28h
Torta avena e frutta secca al Varoma
2 Std.
Pane al cacao con noci e pistacchi
3óra
Torta mele e zenzero al Varoma
2 Std.
Pane valdostano noci, uvetta e fichi
6 Std.