Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g chalota
- 30 g manteiga
- 500 g couve-flor, só os floretes (3 cm apox.)
- 150 - 180 g leite gordo
- ½ c. chá de sal
- 5 - 10 g trufa fresca cortada em fatias finas (2 mm aprox.)
- 1 - 2 pitadas de pimenta preta
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 475.7 kJ / 113.7 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Karbonhidrat
- 9.6 g
- Yağ
- 7.7 g
- Doymuş Yağ
- 4.7 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 347 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pescada com crosta de legumes e puré de couve-flor
40min
Atum braseado com puré de cenoura e legumes ao vapor
50 min
Puré de legumes com alecrim
45 min
Creme de tupinambo, nabo e mexilhão
55 min
Papelotes de salmão com ervas aromáticas ao estilo mediterrâneo
40min
Creme de cogumelos
45 min
Pesto de rúcula e noz
5 Min
Pato confitado
20h
Caldo de legumes funcional
1h 40min
Peito de pato com molho de laranja
2h 20min
Sopa miso (Misoshiru)
15 Min
Salmão ao vapor com arroz negro da Sena
1h 15min