Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Käsestangen
- 100 g Gruyère Käse, in Stücken
- 10 g Petersilie, abgezupft
- 600 g Wasser
-
¼
Würfel Hefe (10 g)
veya 1 Pck. Trockenhefe (ca. 7 g) - 200 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 10 g Olivenöl
- 1 Eigelb
- 1 geh. EL Kreuzkümmelsamen
- ½ TL Salz
Möhrengrünpesto
- 80 g Parmesan, in Stücken
-
50
g Möhrengrün
veya 50 g Stielmus, grob gehackt (3-4 cm) - 25 g Estragon, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 80 g Mandeln
- 150 g Olivenöl
- 1 - 2 Prisen Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1042 kJ / 249 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 19 g
- Doymuş Yağ
- 4.3 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 137 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rote-Bete-Suppe mit überbackenem Baguette
50min
Rhabarber-Salsa
15min
Apfelmus auf Vorrat
35 Min
Eingelegte Gurkenscheiben
2h
Rote-Bete-Burger
3h 25 min.
Rote Grütze Deluxe
30min
Vegane Paprika-Tomaten-Suppe mit Cashewcreme
2h 30 min
Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
50min
Amaranth-Bratlinge mit Rote-Bete-Rohkost
1h
Klassische Französische Zwiebelsuppe
1h
Mediterrane Baguettes
4h
Thymian-Honig-Dressing
5 min