Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g Maronen, gegart, geschält
- 1 Apfel, säuerlich, klein, geviertelt, entkernt
- 180 g Apfelsaft
- 220 g Wasser
- 1 TL Zucker
- 20 g Hefe
- Butter zum Einfetten
- 450 g Weizenmehl Type 1050 und etwas mehr zum Ausstäuben
- 100 g Roggenmehl Type 1150
- 10 g Salz
- 80 g Walnusshälften
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 502 kJ / 120 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 157 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Möhrenbrot
2u.
Montélimar-Nougat
3h 30min
Johannisbeer-Ketchup
1h 30 min
Möhren-Mais-Buns
2h 30min
Pistazien-Orangen-Dattel-Kekse
1u. 20min
Tiroler Speck-Muffins
40min
Süßkartoffel-Walnuss-Brot
4h
Blätterteig-Tartes mit roten Zwiebeln und Ziegenkäse
1u.
Pflaumen-Zimt-Galette
1u. 20min
Kürbis-Nuss-Schnitten
1h 30 min
Buttermilch-Weckchen
1h 30 min
Dinkel-Bürli
11 Std.