Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g lente-uien, in stukken (3 cm)
- 150 g selder, in stukken (3 cm)
- 150 g wortelen, in stukken (3 cm)
- 50 g olijfolie
- 300 g rode splitlinzen
- 3530 g water
- 60 g tomatenpuree
- 2 tl zout, en iets meer om te koken
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 3 eieren
- 200 g paneermeel
- bloem, om te bewerken
- 600 g tomatenblokjes uit blik
- 20 g witte balsamico azijn
- 2 tl suiker
- 50 g crème fraîche
- 500 g droge pasta, type spaghetti
- 60 g rode paprika, in driehoekjes gesneden (1 cm x 1 cm x 1 cm)
- 2 - 3 ontpitte zwarte olijven, in kleine stukken
- verse peterselie, als afwerking
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 1989.4 kJ / 475.5 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Karbonhidrat
- 78.2 g
- Yağ
- 9.7 g
- Doymuş Yağ
- 2.1 g
- Lif
- 8.2 g
- Sodyum
- 566.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bouillabaisse
Değerlendirme yok
Pulled barbecue jackfruit
25min
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Değerlendirme yok
Peer, appel en zoete aardappelpuree
Değerlendirme yok
Gekruide lamstaart
40min
Roodbruin gekleurde eieren
Değerlendirme yok
Sapje van rucola en waterkers
Değerlendirme yok
Hazelnootijs
Değerlendirme yok
Rode bieten smoothie bowl
Değerlendirme yok
Basisbouillon
Değerlendirme yok
Noten bolognese
35min
Peren in rode wijn
5 Std.