Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g olijfolie
- 600 g varkenshaasje, in blokjes (2 cm)
-
15
g verse gember, fijngehakt
veya 5 g gemalen gember - 2 g Franse vierkruidenmix
- 25 g sojasaus
- 100 g vloeibare karamel, huisgemaakt (zie tip)
- 2 el verse bladpeterselie, fijn gehakt
- 40 - 50 g ongezouten, gepelde pistachenoten, grof gehakt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 2347.3 kJ / 562.8 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 36.8 g
- Doymuş Yağ
- 10.3 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 463.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Değerlendirme yok
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30 λεπτ.
Kip-miso stoofpot
1h 45 min
All-in-one kip cacciatore
2h 45min
Bijentaart met glazuur
1hod. 25min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50 min
Rijst met rundvlees en broccoli
50 min
Zalm met venkel
40 λεπτ.
Griekse varkensstoofpot
45min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 min
Vloeibare karamel
25min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 λεπτ.