Japanse stijl yaki udon met gehakt

Japanse stijl yaki udon met gehakt

3.8 11 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 porties

Malzemeler

  • teentjes knoflook
    2
  • verse gember in stukken (2 mm)
    10 g
  • sojasaus
    40 g
  • suiker
    20 g
  • rijstazijn
    1 el
  • sesamolie
    60 g
  • rode uien in stukken (0,5 cm)
    50 g
  • gehakt vlees (bv. varkensvlees, rundvlees, kip, kalkoen...)
    400 g
  • oestersaus
    20 g
  • paksoi in stukken (2-3 cm)
    200 g
  • rode paprika's in staafjes (± 5 x 1 cm)
    150 g
  • zout
    ½ tl
  • verse udon noedels
    400 - 460 g
  • lente-uien in stukken (2 mm)
    20 g
  • geroosterd sesamzaad
    20 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portie

Sodyum 1348 mg
Protein 23.7 g
Kalori 2694.8 kJ / 644.1 kcal
Yağ 37.8 g
Lif 2.4 g
Doymuş Yağ 10.1 g
Karbonhidrat 49.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...