Cihazlar ve Aksesuarlar
炒鸡肉块
Hazırlık 5 dk
Toplam 15 dk
1 完整食谱
Malzemeler
-
橄榄油20 克
-
蒜头1 瓣
-
去骨去皮鸡大腿 或250克去皮鸡胸肉,切块(每块3厘米),用厨房用纸将表面擦干250 克
-
盐 (isteğe bağlı)2 - 3 小撮
-
黑胡椒粉 (isteğe bağlı)2 - 3 小撮
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 完整食谱
Sodyum
599.8 mg
Protein
46 g
Kalori
2001.6 kJ /
476.6 kcal
Yağ
32.6 g
Lif
0.7 g
Doymuş Yağ
6.9 g
Karbonhidrat
0.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
高温基础专辑
17 Tarif
Çin
Çin