Cihazlar ve Aksesuarlar
韩式泡菜五花肉
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
3 人份
Malzemeler
-
食油50 克
-
洋葱 切片60 克
-
新鲜香菇 切片3 个
-
新鲜青辣椒 切片1 条
-
盐1 小撮
-
白胡椒粉1 小撮
-
蒜瓣20 克
-
新鲜姜2 公分
-
五花肉 去皮,切薄片 (0.3公分)100 克
-
韩式泡菜150 克
-
米酒1 汤匙
-
韩式辣椒酱1 汤匙
-
青葱 只取白色部分, 剁碎1 汤匙
-
麻油3 - 4 滴
-
白芝麻 烤香,装饰用1 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
5.9 g
Kalori
1499.3 kJ /
358.3 kcal
Yağ
27.8 g
Lif
3.2 g
Karbonhidrat
21.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
东方之猪
10 Tarif
Uluslararası
Uluslararası