Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2250 克 水
- 1 个 腊鸭腿 ,洗净
- 350 克 腊肉
- 40 克 老抽
- 40 克 头抽
- 20 克 绍兴花雕酒
-
1
茶匙 冰糖 (isteğe bağlı)
veya 1 茶匙 原蔗糖 (isteğe bağlı) - 300 克 印度香米 ,洗净
- 100 克 腊肠 (约2条腊肠),汆烫
- 100 克 润肠 (约2条润肠)
- 150 克 四季豆 ,切成6公分长
- 1 小支 青葱 ,切葱花,装饰用
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 2044 kJ / 489 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 6 g