Cihazlar ve Aksesuarlar
青辣椒炒五花肉
Hazırlık 5 dk
Toplam 25 dk
3 人份
Malzemeler
-
食油30 克
-
蒜瓣4 个
-
五花肉,去皮 ,切片250 克
-
豆瓣酱12 克
-
新鲜青辣椒 去籽,切片6 条
-
糖1 茶匙
-
酱青1 茶匙
-
辣椒干 浸软,切段2 条
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
130 mg
Protein
10 g
Kalori
2424 kJ /
579 kcal
Yağ
54 g
Lif
2 g
Doymuş Yağ
18 g
Karbonhidrat
14 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
亚洲高温精选
12 Tarif
Uluslararası
Uluslararası