Cihazlar ve Aksesuarlar
洋葱番茄蒸鲳鱼
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 人份
Malzemeler
-
黄甜椒40 克
-
洋葱80 克
-
蒜头2 瓣
-
油30 克
-
樱桃番茄 一切二150 克
-
番茄酱40 克
-
糖1 茶匙
-
生抽20 克
-
盐½ 茶匙
-
鲳鱼 约400克,去除内脏,在鱼肚上开两个斜刀1 条
-
料酒1 汤匙
-
水 蒸煮用500 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
20 g
Kalori
1039 kJ /
248 kcal
Yağ
15 g
Lif
1.3 g
Karbonhidrat
8.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
灵感每一刻
167 Tarif
Çin
Çin
食粤飘香
70 Tarif
Çin
Çin