Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 克 黄甜椒
- 80 克 洋葱
- 2 瓣 蒜头
- 30 克 油
- 150 克 樱桃番茄, 一切二
- 40 克 番茄酱
- 1 茶匙 糖
- 20 克 生抽
- ½ 茶匙 盐
- 1 条 鲳鱼, 约400克,去除内脏,在鱼肚上开两个斜刀
- 1 汤匙 料酒
- 500 克 水, 蒸煮用
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1039 kJ / 248 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 8.1 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 1.3 g