Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2200 克 水
- 400 克 猪颈骨 ,切块(4 公分)
- 250 克 咸菜 ,洗净,浸泡30分钟,切成3公分长
- 50 克 红萝卜 ,切片
- 250 克 苦瓜 ,切条(1 公分),去核
- 1 粒 咸水梅 ,去核
- 80 克 黄皮洋葱 ,切块
- 3 片 新鲜姜
- 20 克 枸杞
- 1 小撮 盐
- 1 小撮 白胡椒粉
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 941 kJ / 225 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 419 mg