Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pastry
- 120 g butter, diced then frozen for 30 minutes
- 180 g plain flour, plus extra for dusting
- 40 g icing sugar
- 1 pinch fine sea salt
- 1 egg yolk, from medium egg
- 3 tsp water
Pears
- 500 g water
- 3 pears (e.g. Conference or Comice) peeled, halved, cored (approx. 320 g)
Frangipane Filling
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 120 g caster sugar
- 120 g butter, soft
- 2 medium eggs
- 120 g ground almonds
- 15 g plain flour
Glaze
- 1 Tbsp apricot jam, melted
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1800 kJ / 430 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Karbonhidrat
- 36.8 g
- Yağ
- 28.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sherry Panettone
5h 15min
Plum and Almond Traybake
1 godz. 5 min
Frangipane Cake
1h 45min
Pear Frangipane
1h 30min
Normandy Apple Flan
1h 25min
Ricotta Cheesecake with Fig Jam
5h 40min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1h
Upside-down Gingerbread with Pears
1h
Lemon meringue tart
2h 30min
Pineapple Upside Down Cake with Custard
1h
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min
Apple Crumble Cake
1h 10min