Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pastry
- 120 g unsalted butter, diced then frozen for 30 minutes
- 180 g plain flour, plus extra for dusting
- 40 g icing sugar
- 1 pinch fine sea salt
- 1 egg yolk, from medium egg
- 3 tsp water
Pears
- 500 g water
- 3 pears (e.g. Conference or Comice) peeled, halved, cored (approx. 320 g)
Frangipane Filling
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 120 g caster sugar
- 120 g unsalted butter, soft
- 2 medium eggs
- 120 g ground almonds
- 15 g plain flour
Glaze
- 1 Tbsp apricot jam, melted
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2249 kJ / 538 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Karbonhidrat
- 46 g
- Yağ
- 35.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1h 30min
Profiteroles
2 godz. 15 min
Persian Love Cake
1 Std. 15 Min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1h
Crème Pâtissière
15min
Pear Frangipane
1h 30min
Cherry Clafoutis (Ludo Lefebvre)
3h 15min
Lemon Tart
4 godz. 30 min
Bakewell Tart
1 Std. 50 Min
Lemon meringue tart
2h 30min
Apple Crumble Cake
1h 10min
Amaretti
35min