泰式開胃海鮮

泰式開胃海鮮

4.3 6 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 人份

Malzemeler

  • 冰水
    1500 克
  • 紫洋蔥 切絲
    ½ 顆
  • 800 克
  • 蝦仁 開背去腸泥
    15 - 20 隻
  • 中卷 洗淨,去內臟,切圈
    2 隻
  • 泰式酸辣醬
    70 克
  • 魚露
    10 克
  • ¼ 茶匙
  • 新鮮檸檬汁
    1 顆
  • 新鮮香菜 取葉
    3 - 5 根
  • 新鮮紅辣椒 依個人喜好調整
    2 - 3 根
  • 李型番茄 對切或一開四
    100 克
  • 芹菜 取莖,切段(約5公分)
    60 克
  • 小黃瓜 洗淨,切絲
    70 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 415.4 mg
Protein 9.6 g
Kalori 426.3 kJ / 102 kcal
Yağ 0.6 g
Lif 1.5 g
Doymuş Yağ 154.7 g
Karbonhidrat 15.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...