Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 克 去皮去骨雞胸肉 ,切塊(約3公分)
- ¾ 茶匙 鹽
- 1 茶匙 黑胡椒粉
- 150 克 綠色花椰菜 ,洗淨,切小朵(約2公分)
- 2 ½ 大匙 咖哩粉
- 20 克 油
- 150 克 洋蔥 ,切絲
- 100 克 蘑菇 ,切片
-
800
克 雞高湯
veya 800 克 水 - 200 克 乾筆管麵 (Penne)
- 30 克 鮮奶油
- 20 克 帕瑪森起士 ,刨絲
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1468 kJ / 351 kcal
- Protein
- 21.1 g
- Karbonhidrat
- 46.9 g
- Yağ
- 10.3 g
- Lif
- 5.2 g