蔥油雞

蔥油雞

4.0 1 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 40 dk
6 人份

Malzemeler

  • 帶皮帶骨雞腿肉 切塊
    2 隻
  • ¼ 茶匙
  • 500 克
  • 新鮮香菇 切片
    20 克
  • 切絲
    10 克
  • 切絲
    5 克
  • 新鮮紅辣椒 切絲
    ½ 根
  • 白胡椒粉
    1 茶匙
  • 米酒
    1 茶匙
  • 黑麻油 少許,依個人喜好調整

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 9.38 g
Kalori 305 kJ / 73 kcal
Yağ 3.57 g
Lif 0.185 g
Karbonhidrat 0.37 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...