Cihazlar ve Aksesuarlar
蔥油雞
Hazırlık 5 dk
Toplam 40 dk
6 人份
Malzemeler
-
帶皮帶骨雞腿肉 切塊2 隻
-
鹽¼ 茶匙
-
水500 克
-
新鮮香菇 切片20 克
-
蔥 切絲10 克
-
薑 切絲5 克
-
新鮮紅辣椒 切絲½ 根
-
白胡椒粉1 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
黑麻油 少許,依個人喜好調整
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
9.38 g
Kalori
305 kJ /
73 kcal
Yağ
3.57 g
Lif
0.185 g
Karbonhidrat
0.37 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
五星級家常菜
11 Tarif
Tayvan
Tayvan