Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Homemade Mayonnaise
-
250
g grapeseed oil, room temperature
veya 250 g neutral oil, e.g. safflower, canola, room temperature - 1 egg yolk, room temperature
-
15
g white wine vinegar
veya 15 g white vinegar - 1 tsp water
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground white pepper
Hard Boiled Eggs
- 6 eggs, large, cold from the fridge
- water, to fill to 1 litre mark
- cold water, to cool eggs
- ice cubes, 2 large trays
Filling
- 7 g Dijon mustard
- 7 g shallot, minced
-
3 - 5
drops Tabasco
veya 1 pinch ground cayenne pepper - freshly ground black pepper, to taste
- salt, to season, to taste
- paprika, to garnish
- fresh chives, chopped, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 994.5 kJ / 237.7 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Karbonhidrat
- 0.4 g
- Yağ
- 24.4 g
- Doymuş Yağ
- 3.2 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 157 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Green Olive Dip
10min
Dirty Rice
1h 5min
Basic White Long Grain Rice
35 min
Shredded Beef in Brown Ale
10h 20 min
Sour Plum Sauce
Değerlendirme yok
Steamed Sunny Side Up Eggs
20 min
Steamed Scallion Rolls
3h
Bistro Mayonnaise
5min
Garlic Herb Marinade and Dressing
10min
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5min
Tuna Deviled Eggs
40 min
Deviled Eggs
20 min