Cihazlar ve Aksesuarlar
Peperonata sottovuoto
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
2 porzioni
Malzemeler
-
300 g di peperoni a pezzi (2-3 cm)
-
100 g di cipolle a listarelle
-
2 spicchi di aglio a metà
-
40 g olio extravergine di oliva + q.b.
-
2 cucchiaini di erbe aromatiche miste secche
-
2 cucchiai di olive taggiasche denocciolate (isteğe bağlı)
-
2 pizzichi di sale
-
1600 g di acqua
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porzione
Sodyum
794.1 mg
Protein
1.9 g
Kalori
947.5 kJ /
226.5 kcal
Yağ
20.5 g
Lif
3.4 g
Doymuş Yağ
2.9 g
Karbonhidrat
9.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Cottura sottovuoto
54 Tarif
İtalya
İtalya
Bunları da beğenebilirsiniz...
Salsa alle mele
20 dk
Porro insaporito (80 g)
15 dk
Zucchine a bastoncino insaporite (100 g)
15 dk
Caponata
1sa 30 dk
Peperonata (TM6)
45 dk
Castagne sottovuoto
1sa 30 dk
Peperoni e cipolle insaporite
25 dk
Verdure miste insaporite
30 dk
Carote insaporite (400 g)
20 dk
Involtini di melanzane con sugo alle verdure
1sa
Peperoni in agrodolce
30 dk
Pizza con salame piccante TM6
3sa 30 dk