Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 900 g de tomates, coupées en quatre
- 300 g de concombres, coupés en tronçons
- 200 g de poivrons rouges, coupés en morceaux
- 60 g d'oignons nouveaux
- 20 g d'huile d'olive
- 30 g de vinaigre balsamique
- 1 c. à café de sel
- 3 pincées de piment d'Espelette, et un peu pour la finition
- 6 œufs moyens (53-63 g), froids
- l'eau jusqu'au marquage 1 litre (l)
- 50 g de concombre
- 100 g de poivron jaune
- 100 g de feta
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 898.8 kJ / 215.8 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 9.7 g
- Yağ
- 14 g
- Doymuş Yağ
- 4.7 g
- Lif
- 3.2 g
- Sodyum
- 564.2 mg
Alternatif tarifler
Gaspacho
1 Std. 15 Min
Gaspacho concombre-feta
10min
Salmorejo (crème espagnole à la tomate)
10min
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20 min
Gaspacho tomate-fraise-basilic
10min
Gaspacho melon, abricot et feta
30 min
Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic
55min
Gaspacho
12 Std.
Soupe froide de courgette à la grecque
2 Std. 15 Min
Gaspacho poivrons, coriandre et réduction balsamique
20 min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25 min
Petits flans de courgette, pecorino, pancetta et basilic
50min