Uyumlu sürümler
Velouté froid de petits pois à la menthe et à la ricotta
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g de petits pois frais (en réserver quelques-uns pour la finition)
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 bouquet de menthe fraîche, équeuté
- 500 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de ricotta
- 4 tranches de pain de campagne
- ½ botte de ciboulette fraîche, ciselée
- 1 filet d'huile d'olive
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1093 kJ / 261 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté de petits pois et feta
35min
Soupe froide concombre-menthe et quenelles de chèvre frais
15 min
Gaspacho
12h
Risotto printanier
1hod.
Gaspacho
2h 25min
Gaspacho tomate-abricot
1hod. 20min
Gaspacho de tomates jaunes au basilic
10 min
Velouté de champignons à l'huile de truffe
50 Min
Soupe froide de concombre au basilic
10 min
Soupe froide de courgette à la grecque
2 godz. 15 min
Soupe de patate douce au lait de coco et curry
25 min
Velouté de petits pois, quenelle de fromage
40min