Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 120 g water
- 50 g caster sugar
-
2
tsp dried instant yeast
veya 20 g fresh yeast, crumbled - 350 g strong white bread flour
- 30 g milk powder
- 1 medium egg
- 40 g unsalted butter, soft, at room temperature
- ½ tsp fine sea salt
- oil, for greasing
Nyonya Chicken Curry Filling
- 1200 g chicken legs, skin on, bone in (approx. 3 legs), cut in pieces (4 cm) (see tip)
- 150 g Nyonya spice paste, homemade or store-bought (see tip)
- 20 g Madras curry powder
- ½ tsp fine sea salt
- 200 g coconut milk
- 1 medium egg, lightly beaten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2084 kJ / 498 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 26 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 521 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Curry Chicken
1h
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25min
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
30 min
Nasi Kerabu (Blue Pea Rice)
1 godz. 20 min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20 min
Wolf Herring Fish Dumplings
30 min
Nasi Lemak
45 min
Char Siu Pastries
6h 10min
Sambal Petai Prawns
20 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 min