
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 120 g water
- 50 g caster sugar
-
2
tsp dried instant yeast
veya 20 g fresh yeast crumbled - 350 g strong white bread flour
- 30 g milk powder
- 1 medium egg
- 40 g unsalted butter soft, at room temperature
- ½ tsp fine sea salt
- oil for greasing
Nyonya Chicken Curry Filling
- 1200 g chicken legs, skin on bone in (approx. 3 legs), cut in pieces (4 cm) (see tip)
- 150 g Nyonya spice paste homemade or store-bought (see tip)
- 20 g Madras curry powder
- ½ tsp fine sea salt
- 200 g coconut milk
- 1 medium egg lightly beaten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 498 kcal / 2084 kJ
- Protein
- 23 g
- Yağ
- 26 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Lif
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Sodyum
- 521 mg