Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Coulis di lamponi
- 200 g di lamponi, freschi o congelati
- 100 g di zucchero
- 20 g di succo di limone
Pavlova
- 330 g di zucchero
- 250 g di albumi (circa 8 albumi), a temperatura ambiente
- 1 pizzico di cremor tartaro
- 1 cucchiaino di aceto bianco
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 2 cucchiai di amido di mais (maizena)
Crema al lampone
- 600 g di panna (35% di grassi), fredda
- 20 g di lamponi freschi (vedere varianti)
Terminare la preparazione
- 500 g di frutti di bosco, misti, freschi (vedere varianti)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1451 kJ / 345 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 11.4 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 90.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mini pavlove
2 Std. 30 Min
Cotton Japanese cheesecake
2 Std.
Éclair come un Paris-Brest
5 godz.
Zuppa di pollo asiatica
50min
Piccole pavlove con mousse al caramello
3 Std.
Mini capresi con gelée al pomodoro
1 Std. 30 Min
Piccole lemon meringue pie
2 godz. 35 min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2h 25min
Pavlova
2h 45min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25 Min
Pavlova con coulis di lamponi, fichi e melagrana
6 Std.
Caramello salato
1h