Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievitino
- 330 g di acqua
-
20
g di lievito madre di segale
veya 2 g di lievito di birra fresco - 255 g di farina di segale
Impasto
- 1680 g di acqua (di cui 180 g fredda)
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 250 g di farina di segale + q.b.
- 300 g di farina integrale
-
40
g di melassa di barbabietola da zucchero
veya 30 g di miele - 15 g di sale
- 1 cucchiaino di semi di cumino (isteğe bağlı)
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 11752 kJ / 2906 kcal
- Protein
- 84 g
- Karbonhidrat
- 554 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 75.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panini della Val Venosta
15h 30min
Lievito madre con farina di segale
96h 20min
Pane di kamut e farro
4u.
Pane ai semi di girasole
22h
Pane morbido di farro
19h
Pane contadino
19h
Pane ai cereali
3hod.
Pane toscano (TM6)
16h 30min
Pancarrè ai 5 cereali
5h
Pane veneziano
18h 30min
Pane arabo
3h 30min
Pane semplice
4u.