Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta strüdel
- 370 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo
- 40 g di olio di semi di mais
- 120 - 130 g di acqua
Ripieno
- 750 g di mele renette, sbucciate e a fettine sottili
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco
- 15 g di Rum
- 15 g di scorza di limone grattugiata
- 80 - 100 g di zucchero
- 40 g di uvetta
-
150
g di gherigli di noci frantumati
veya 150 g di pinoli - 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 70 g di pangrattato
- 50 g di burro
- 1 tuorlo sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 1447.8 kJ / 346 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Karbonhidrat
- 45.2 g
- Yağ
- 16.6 g
- Doymuş Yağ
- 3.7 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 26.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crespelle con radicchio e noci
2h
Fritole veneziane
2h 40min
Torta amaretti e mela
2h
Strangolapreti alla trentina
4h
Clafoutis di prugne
1 Std. 15 Min
Ripieno per torta di mele
45min
Crostata ripiena alle mele
2h
Crostata di zucca all'amaretto
3h 45min
Strüdel pere e cioccolato con zabaione alla grappa
2h
Pane alla zucca con uvetta
19h
Crostata mele e cannella
1 Std. 20 Min
Strudel di mele
1h 35 min