Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pavlova
- 250 g di zucchero
- 200 g di albumi (circa 6-7 albumi), temperatura ambiente
- 1 cucchiaino di aceto bianco
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 10 g di amido di mais (maizena)
Coulis di lamponi
-
200
g di lamponi
veya 200 g di lamponi surgelati, decongelati 1 ora prima - 100 g di zucchero
- 20 g di succo di limone
Panna montata e assemblaggio
- 500 g di panna (30-40% di grassi)
- 2 - 4 fichi, in quarti (isteğe bağlı)
- 1 melagrana, i chicchi
- 2 rametti di mentuccia, le foglie lavate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1500.1 kJ / 358.5 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Karbonhidrat
- 45.3 g
- Yağ
- 19.1 g
- Doymuş Yağ
- 11.5 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 54.4 mg
Alternatif tarifler
Piccole pavlove con mousse al caramello
3 godz.
Mini pavlove
2 Std. 30 Min
Pavlova ai frutti di bosco
5 Std. 30 Min
Mousse di yogurt con salsa alle albicocche
6h 15 min
Pavlova
2h 45min
Crostatine fragole e ganache al cioccolato
2 Std. 30 Min
Panna cotta con coulis di albicocche
6h 15 min
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5 Std. 30 Min
Coulis di fragole
20 Min
Crema al caramello salato
1h 10 min
Crème brûlée
1h 10 min
Caramello salato
1 Std.