Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dressing
- 80 g rote Zwiebeln, halbiert
- ½ Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 3 EL Rapsöl
- 3 EL Apfelessig
- 1 EL Wasser
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
Gelbe Fisolen
- 500 g Wasser
- 500 g gelbe Fisolen, frisch, halbiert
- 1 TL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 402.8 kJ / 95.8 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Karbonhidrat
- 5.5 g
- Yağ
- 6.6 g
- Doymuş Yağ
- 0.6 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 588.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rinderkraftsuppe (aus Suppenfleisch)
3h 45min
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55 min
Dampfgegarte Kohlsprossen und Karfiolröschen
20min
Semmelbrösel
5 min
Rahmsuppe mit Fisolen
35min
Omas Apfelkompott
20min
Erdäpfelsalat
1hod.
Kräutertopfen
15 min
Omas Apfelkompott mit Honig
20min
Fisolengulasch
1h 10min
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50 Min
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50 Min