Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 Knoblauchzehen
- 350 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Öl
- 250 g Rotwein, trocken
- 50 g Tomatenmark
- 500 g Rindergulasch, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 550 g Wasser
- 350 g Tomaten, in Stücken
- 1 TL Zucker
- 2 EL Paprika edelsüß
- 1 geh. TL Paprika rosenscharf
- 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
-
½
TL Kümmel, gemahlen
veya ½ TL Kümmel, ganz - 1 TL geriebene Zitronenschale
- 1 EL Majoran, getrocknet
- 3 Lorbeerblätter
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 200 g Kartoffeln, festkochend, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 160 g rote Paprika, in dünnen Streifen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 1054 kJ / 252 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pichelsteiner Eintopf
1 Std. 10 Min
Gulasch
2 Std.
Gulaschsuppe
1 Std. 15 Min
Gulaschsuppe
1h 5min
Ungarisches Paprikagulasch
1 Std. 20 Min
Rindfleischeintopf
1 Std. 40 Min
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3 Std.
Gulaschsuppe deluxe
2 Std.
Ungarisches Paprikagulasch
2 Std.
Räuberfleisch
1 Std. 15 Min
Hirschgulasch-Suppe
1 Std. 30 Min
Smoked Gulasch mit Bacon
4 Std.