Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Öl
- ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 4 Hähnchenschenkel, mit Haut
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Tomatenmark
- 200 g Rotwein, trocken
- 200 g Katenschinken, gewürfelt
- 400 g Champignons
- 300 g Rinderfond
- 2 Zweige Rosmarin
- 1 Zweig Thymian
- 30 g Wasser
- 20 g Speisestärke
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2725 kJ / 650 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 48 g
- Lif
- 3.5 g
Alternatif tarifler
Boeuf Bourguignon
3 Std. 30 Min
Provenzialisches Lammragout
1h 40 min.
Gulaschsuppe deluxe
2 Std.
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1 Std.
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1 Std.
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1 Std. 30 Min
Scharfes mariniertes Hähnchen mit Süßkartoffeln
4h 30 min
Ossobuco
1 Std. 20 Min
Würziges italienisches Huhn in Tomaten-Rotwein-Sauce
1 Std. 15 Min
Gewürzente mit Pilzen, Asia-Gemüse und Reis
1h 5min
Kalbsleber venezianisch
40min
Speck-Majoran-Frikadellen
35min