Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Öl
- ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 4 Hähnchenschenkel, mit Haut
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Tomatenmark
- 200 g Rotwein, trocken
- 200 g Katenschinken, gewürfelt
- 400 g Champignons
- 300 g Rinderfond
- 2 Zweige Rosmarin
- 1 Zweig Thymian
- 30 g Wasser
- 20 g Speisestärke
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2725 kJ / 650 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 48 g
- Lif
- 3.5 g
Alternatif tarifler
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1 godz.
Ossobuco
1 Std. 20 Min
Kaninchen alla Liguria
10 Std.
Provenzialisches Lammragout
1h 40 min
Kalbsleber venezianisch
40 min
Gewürzente mit Pilzen, Asia-Gemüse und Reis
1hod. 5min
Lammkeule alla Romana
2 godz. 15 min
Kaninchen in Barolosauce
1 godz. 15 min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1 godz.
Scharfes mariniertes Hähnchen mit Süßkartoffeln
4h 30min
Rotwein-Ente mit Feigen
50min
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1 godz. 30 min