Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Öl
- ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 4 Hähnchenschenkel, mit Haut
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Tomatenmark
- 200 g Rotwein, trocken
- 200 g Katenschinken, gewürfelt
- 400 g Champignons
- 300 g Rinderfond
- 2 Zweige Rosmarin
- 1 Zweig Thymian
- 30 g Wasser
- 20 g Speisestärke
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2725 kJ / 650 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 48 g
- Lif
- 3.5 g
Alternatif tarifler
Provenzialisches Lammragout
1h 40min
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45 min
Kalbsleber venezianisch
40 min
Lammhüften mit Speckbohnen
1 godz. 30 min
Boeuf Bourguignon
3h 30min
Rotwein-Ente mit Feigen
50 min
Leber Berliner Art (Berlin)
50 min
Lammkeule alla Romana
2h 15min
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1 godz. 20 min
Rindfleisch in Rotwein
2h 15min
Gulaschsuppe deluxe
2h
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1h