Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 EL Öl
- 2 TL Gulasch-Gewürzmischung
- 30 g Tomatenmark
- 2 TL Salz und etwas mehr zum Abschmecken
- 700 g Rindergulasch, in kleinen Würfeln
- 700 g Wasser, heiß
-
2
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 400 g braune Champignons, geviertelt oder in Scheiben
- 35 g Mehl
- 150 g Rotwein
- 70 g Preiselbeerkompott
- Pfeffer zum Abschmecken
- Chilipulver zum Abschmecken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1101 kJ / 263 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 3 g
Alternatif tarifler
Coq au vin
2h
Rindfleisch in Rotwein
2 godz. 15 min
Ungarische Gulaschsuppe
2h
Rinderschmortopf
1 godz. 55 min
Gulasch Stroganoff
1 Std. 10 Min
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50min
Ungarisches Paprikagulasch
1 Std. 20 Min
Rindfleisch-Nudelsuppe aus Rinderfond
4h
Gulaschsuppe
1 Std. 15 Min
Gulaschsuppe
1 Std. 5 Min
Rindergeschnetzeltes Stroganoff
1h 40min
Rindfleischeintopf
1h 40min