Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Öl
- 1 Knoblauchzehe
- 700 g Rindfleisch, in Würfeln (3 cm)
- 250 g Zwiebeln, in Spalten
- 100 g Schinkenspeckwürfel
- 300 g Wasser und etwas mehr zum Anrühren
- 150 g Rotwein, trocken
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 50 g Tomatenmark
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 EL Paprika de la Vera
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 rote Paprika (ca.180 g), in Würfeln (1 cm)
- 1 geh. EL Speisestärke (15 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1997 kJ / 477 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 26 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 808 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rindfleisch-Eintopf mit Gnocchi
1h 30min
Pulled Pork Burger
6u. 20min
Boeuf Bourguignon
3 Std. 30 Min
Bolognesesauce
45min
Ochsenbäckchen
5h
Pulled Beef mit karamellisierten Zwiebeln
30h 30min
Malzbier-Bolognese
2h
Winzertopf
2 Std. 40 Min
Cajun-Fleisch mit buntem Gemüse
4 Std. 15 Min
Slow Cooking Beef Madras
3 Std.
Malzbiergulasch
1h 15min
Saftgulasch vom Rind
2 godz. 45 min