Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g de beurre
- 200 g de champignons de Paris frais, en lamelles épaisses
- 350 g de lait
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- 125 g de polenta
- 120 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 80 g de parmesan râpé
- 4 brins de thym frais
- 90 g de viande des Grisons
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1603 kJ / 383 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Veau bolognaise et polenta
35min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30min
Roulés de veau à la sauge, polenta crémeuse
45min
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25 Min
Côte de veau et gremolata, polenta au citron
1 Std.
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 Min
Gratin de polenta à l’italienne
55 min
Polenta crémeuse aux épinards
35min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30min
Triangles de polenta à la sauge, patate douce et tomate
2h
Polenta au gorgonzola
25 Min
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
40min