Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g de beurre
- 200 g de champignons de Paris frais, en lamelles épaisses
- 350 g de lait
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- 125 g de polenta
- 120 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 80 g de parmesan râpé
- 4 brins de thym frais
- 90 g de viande des Grisons
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1603 kJ / 383 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta au gorgonzola
25 dk
Triangles de polenta à la sauge, patate douce et tomate
2sa
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 dk
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1sa 10 dk
Polenta crémeuse aux épinards
35 dk
Roulés de veau à la sauge, polenta crémeuse
45min
Veau bolognaise et polenta
35 dk
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15min
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25 dk
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
40min
Gratin de polenta à l’italienne
55 min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 dk