Cihazlar ve Aksesuarlar
腊味蒸鸡
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
4 人份
Malzemeler
-
去皮鸡腿 去骨,切薄片1 支
-
盐¼ 茶匙
-
米酒1 汤匙
-
酱油1 汤匙
-
淀粉½ 汤匙
-
广式香肠 洗净,切薄片(约50克)1 根
-
1 根 肝肠, 洗净,切薄片(约50克)四川香肠 洗净,切薄片(约50克)1 根
-
水500 克
-
葱 切丝1 根
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
10 g
Kalori
489 kJ /
117 kcal
Yağ
5 g
Lif
0 g
Karbonhidrat
5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
美善品幸福厨房家常料理
188 Tarif
Çin
Çin