Cihazlar ve Aksesuarlar
卤蛋
Hazırlık 10 dk
Toplam 12sa 50 dk
6 颗
Malzemeler
煮溏心蛋
-
鸡蛋(约53-63克) ,带壳完整的6 颗
-
水 ,加至主锅的1升刻度线适量
-
冰水 冷却鸡蛋用适量
卤汁及制作
-
水900 克
-
香叶2 片
-
草果 拍扁1 颗
-
桂皮1 小块
-
八角2 个
-
花椒1 茶匙
-
白洋葱 切块100 克
-
老抽50 克
-
生抽60 克
-
盐 (约1茶匙)5 克
-
糖30 克
-
整颗豆蔻 拍扁1 颗
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 颗
Sodyum
168.1 mg
Protein
6.7 g
Kalori
305.8 kJ /
73.2 kcal
Yağ
4.3 g
Lif
0 g
Doymuş Yağ
1.4 g
Karbonhidrat
2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
夏日卤味
10 Tarif
Çin
Çin
灵感每一刻
167 Tarif
Çin
Çin