卤蛋

卤蛋

5.0 16 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 12sa 50 dk
6 颗

Malzemeler

煮溏心蛋
  • 鸡蛋(约53-63克) ,带壳完整的
    6 颗
  • ,加至主锅的1升刻度线
    适量
  • 冰水 冷却鸡蛋用
    适量
卤汁及制作
  • 900 克
  • 香叶
    2 片
  • 草果 拍扁
    1 颗
  • 桂皮
    1 小块
  • 八角
    2 个
  • 花椒
    1 茶匙
  • 白洋葱 切块
    100 克
  • 老抽
    50 克
  • 生抽
    60 克
  • (约1茶匙)
    5 克
  • 30 克
  • 整颗豆蔻 拍扁
    1 颗

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 颗

Sodyum 168.1 mg
Protein 6.7 g
Kalori 305.8 kJ / 73.2 kcal
Yağ 4.3 g
Lif 0 g
Doymuş Yağ 1.4 g
Karbonhidrat 2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...