Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
煮溏心蛋
- 6 颗 鸡蛋(约53-63克) ,带壳完整的
- 适量 水 ,加至主锅的1升刻度线
- 适量 冰水 ,冷却鸡蛋用
卤汁及制作
- 900 克 水
- 1 颗 整颗豆蔻 ,拍扁
- 2 片 香叶
- 1 颗 草果 ,拍扁
- 1 小块 桂皮
- 2 个 八角
- 1 茶匙 花椒
- 100 克 白洋葱 ,切块
- 50 克 老抽
- 60 克 生抽
- 5 克 盐 (约1茶匙)
- 30 克 糖
- Besin Değeri
- şuna göre 1 颗
- Kalori
- 305.8 kJ / 73.2 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 4.3 g
- Doymuş Yağ
- 1.4 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 168.1 mg