Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 diente de ajo (aprox. 1 cm)
- 1 pieza de jengibre fresco y pelado (aprox. 1 cm)
- 100 g jugo de naranja
- 25 g de miel de abeja
- 10 g de salsa de soya
- 3 pizca de pimienta molida
- 1 cdita de fécula de maíz
- 75 g de agua
- 25 g de mirin
- 2 pechuga de pato, con piel (aprox. 1.5-3.5 cm de grosor)
- 2 pizcas sal
- 1 ramita de tomillo fresco
-
2
pizcas de flor de sal
veya 2 pizcas de hojuelas de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 2053 kJ / 491 kcal
- Protein
- 21.3 g
- Karbonhidrat
- 8.4 g
- Yağ
- 41.3 g
- Doymuş Yağ
- 5.4 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 573.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Taco Sushi
1h
Gyoza (dumplings)
1h 30min
Ensalada César vegana
10min
Pan de tocino y datil
1h
Olla caliente tailandesa
1h 30min
Arroz con jamon y bok choy TM6
40 Min
Parmigiana vegana de hinojo
Değerlendirme yok
Escalopines al marsala con champiñones
20 Min
Arroz vegetariano TM6
40 Min
Yaki udon al estilo japonés
30 Min
Arroz negro con calamares (Hestan Cue™)
40 Min
Sopa vegana de hongos, poro y arroz salvaje con pan tostado
45min