Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 400 g Paprika, gemischt, in Stücken
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 30 g Tomatenmark
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 200 g Wasser
- 1 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- ¼ TL Zucker
- 2 TL Majoran, getrocknet
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- 2 Dosen weiße Riesenbohnen (Abtropfgew. à 250 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 939 kJ / 223 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 14.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Arabischer Eintopf Koshari
35min
Serbische Bohnensuppe mit Cabanossi
1h
Marokkanische Kichererbsensuppe
55min
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40min
Kidneybohnen-Curry
30min
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45min
Linsen-Tomaten-Suppe
30min
Gigantes (Weiße Riesenbohnen im Tomatensud)
45min
Provenzalischer Bohnen-Tomaten-Topf
1h
Minestrone mit Kichererbsen
13 Std.
Vegetarischer Eintopf
1h
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35min