Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salsa romesco
- 130 g de aceite de oliva
- 50 g de almendras
-
1
chile cascabel, sin tallo ni semillas
veya 2 chile ñora, seco, sin tallo ni semillas - 1 chile de árbol seco
- 100 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
-
2
jitomates bola, maduros y en cuartos
veya 150 g de jitomate triturado - 20 g de vinagre
- 3 pizcas de pimienta negra molida
- ½ cdita de sal
Calabacitas
- 120 g de aceite de oliva
- 130 g de harina de trigo
- 50 g de queso parmesano, en trozos
- 110 g de pan molido
- 1 cda de perejil deshidratado
- 2 calabacitas
- 2 pizcas de sal
- 2 pizcas de pimienta negra molida
- 2 huevos batidos
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 2560 kJ / 612 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 39 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 970 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crêpes y más crêpes
1h 30 min
Ensalada de pepino, aguacate y garbanzos crujientes
45 min
Chiles rellenos de frijol con mole negro
2h 10min
Mejillones con salsa de jitomate
45 min
Vichyssoise
40min
Sopa de melón
1u.
Bacalao con salsa tártara (Hestan Cue™)
20min
Rollos veganos de verano
35min
Col al vapor (400-800 g) en Varoma
25min
Arroz a la cubana (Hestan Cue™)
1u.
Calabacines dorados con salsa romesco (HESTAN CUE)
40min
Pulpo a la parrilla con salsa romesco
1h 10min