![Injera (Pane etiope) Injera (Pane etiope)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/24ec1781-4184-4f15-9188-5b1c7f0add9d/Derivates/becc9b5c-b534-4a28-bb24-2eadba9aed89.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di farina di teff
- 500 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- olio di semi di girasole (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 8 pezzi
- Kalori
- 3840.9 kJ / 918 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 183 g
- Yağ
- 6 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 20 g
- Sodyum
- 325 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane cosacco
16 Std.
Misir wat (Stufato di lenticchie)
35 min
Pane injera
8 godz. 30 min
Chicken Ramen
14h 40min
Zuppa speziata alle patate dolci e cavolo riccio
40 Min
Lenticchie nere (Dahl Makhani)
8 Std. 50 Min
Triangoli di pane arabo con hummus di zucca
1 godz.
Taktouka (Insalata marocchina)
30 min.
Zighinì (Stufato di manzo)
50 min
Curry di ceci (vegan)
1 godz.
Straccetti di maiale con noodles e verdure
1h 10min
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30 min.